Sweden Rock Festival 2024

Tillsammans bygger vi ett hållbart Sweden Rock Festival

 • Volvos lastbilar, anläggningsmaskiner samt marin- och industrimotorer är avgörande för samhällsfunktioner som de flesta av oss är beroende av – varje dag. Våra produkter levererar dina varor till affären, bygger vägarna som tar dig till ditt jobb, och genererar kraft som får saker att hända. Som den här festivalen, till exempel. Sweden Rock Festival genomförs med hjälp av våra maskiner som drivs med el eller fossilfri HVO100. Säkert, tillförlitligt och hållbart.

  Besök vår monter
  Swecon och Volvos monter ligger i Partner Area till höger om Festival Stage för maskiner, lastbilar, simulatorer, tävlingar med mera. Vill du ansluta till vårt härliga teknikerteam nedan och söka ett jobb hos Swecon, så finns vår personal på plats. Rock on!  Biljetter
  Biljetter till den 31:a upplagan av Sweden Rock Festival finns tillgängliga hos Ticketmaster.

  Musik
  Festivalen erbjuder den bästa möjliga mixen av klassisk rock, hårdrock, metal, blues och relaterade genrer. Med ett fullspäckat program fyller vi festivalens fem scener med över 90 band - så hos oss hittar du alltid något som passar just din smak. Rent och snyggt, säkert och tryggt.

  Artister
  Ett urval av de cirka 90 stycken banden som kommer till festivalen är; Judas Priest, Alice Cooper, Bruce Dickinson, W.A.S.P., Megadeth, The Hives, Hammerfall och The Darkness. Se alla artister och band här!
  Volvo L25 Electric Sweden Rock Festival Edition

  Hållbar hårdrock
  Sweden Rock Festival har under flera år arbetat för att på olika sätt minimera sin miljöpåverkan. Under de senaste åren har de fört ett mer systematiskt hållbarhetsarbete i syfte att strukturera och systematisera arbetet, samt att göra ytterligare framsteg inom området. Arbetsfordon har bytts ut mot mer miljövänliga alternativ, såsom eldrift mer miljövänliga drivmedel. Från och med 2022 är till exempel all diesel som används till generatorer och hjullastare fossilfri HVO100. Läs mer här! 

Relaterad information


Filmer från Sweden Rock Festival

 • Sweden Rock Festival 2023 - official aftermovie

  Sweden Rock Festival 2023 - official aftermovie

  Se filmen från det senaste Sweden Rock Festival som markerade 30-årsjubileum för festivalen.

 • Swecon och Volvo på Sweden Rock Festival

  Swecon och Volvo på Sweden Rock Festival

  Upplev glädjen, musiken, tävlingarna och gemenskapen i Swecons och Volvos monter under festivalen 2019.

 • Sweden Rock Festival 2022 - official aftermovie

  Sweden Rock Festival 2022 - official aftermovie

  Se filmen från Sweden Rock Festival 2022 - evenemanget som återkom med full kraft efter pandemin.

 • Sweden Rock Festival 2019 - official aftermovie

  Sweden Rock Festival 2019 - official aftermovie

  Se filmen från Sweden Rock Festival under några underbara dagar i juni 2019.


Swecons sponsring och samarbeten

 • Rallycross

  Volvo CE och Swecon är partner till det eldrivna rallycross-VM, CE Dealer Team och den svenska deltävlingen som körs i värmländska Höljes. 

  Mer information

 • Rally

  Swecon samarbetar med Rally Sweden under parollen "Rally Towards Zero". Rallyt är en deltävling i FIA World Rally Championship.

  Mer information

 • Banracing

  Swecon är officiell partner till STCC 2024 och supportar med Volvo hjullastare och hjulgrävare för underhåll och bärgning i det eldrivna mästerskapet.

  Mer information

 • Motorbanor

  Swecon är officiell maskinleverantör för flera olika svenska motorbanor och multianläggningar.

  Mer information

 • Enduro

  Swecon är partner till Gotland Grand National - en av världens största endurotävlingar. Tävlingen körs utanför Visby på Gotland.

  Mer information

 • Kulturevenemang

  Swecon samarbetar med flera olika arrangörer som strävar efter hållbara event, bland annat Sweden Rock Festival i Sölvesborg.

  Mer information

 • Eskilstuna United

  Tillsammans samlar vi talang och utvecklar proffs. Eskilstuna United och Swecon i samarbete för jämställdhet och fler kvinnor i anläggningsbranschen.

  Mer information

 • Mässor och events

  Vi för samman våra kunder och anställda för att driva vår bransch framåt. Läs om de event och mässor som Swecon är delaktiga i. 

  Mer information

Kontakt