Tjänster

Bränslerapport

Få ovärderlig inblick i maskinens effektivitet med bränslerapporter, utformade för att sänka dina driftskostnader och maximera din lönsamhet.

 • Vidta åtgärder

  Identifiera eventuell ineffektivitet och minska branschens främsta driftskostnadsfaktor: bränsle. Utrustad med kunskap och tydlig insikt i din flotta, arbetsplats eller individuella maskin gör bränslerapporter det enkelt för dig att vidta nödvändiga åtgärder för att förbättra effektiviteten.

 • Färdig analys

  Spara tid och pengar med den användarvänliga rapporten som eliminerar behovet av att söka igenom komplicerade data. Håll koll på din maskins bränsleförbrukning, nyttjandegrad och överdriven tomgång för att garantera en effektivare drift.

 • Nå dina mål

  Anpassa rapportens struktur efter din organisations struktur och specifika krav. Ange upp till åtta mål och hur mycket du betalar för en liter bränsle för att beräkna potentiella kostnader och besparingar.

Hur det fungerar

 • 1

  Datainsamling

  Maskindata samlas in via CareTrack.

 • 2

  Analys

  Med hjälp av fördefinierade algoritmer analyserar Volvosystemet automatiskt din data.

 • 3

  Rapporter


  Få din information sammanställd i en lättläst PDF-rapport direkt till din inkorg varje vecka. Data finns också i Excel- och CSV-format om du vill utföra ytterligare analyser.


Fler erbjudanden

Insiktsrapporter

Låt inte dataöverflöd stå i vägen för att få den information som verkligen är viktig för din affärsverksamhet. Vårt dynamiska bränsleeffektivitetssystem sammanställer data i en portfölj med lättanvända, färdiga rapporter som hjälper dig att fatta välgrundade beslut och vidta smartare åtgärder.

Kolla hela utbudet, inklusive specialrapporter om maskinhälsa och produktivitet.

Läs mer om vår produktivitetsrapport

Hela paketet

Vill du ha mer vägledning om hur idéer omsätts i praktiken? Inga problem.

Swecon finns till hands för att hjälpa dig att utveckla en plan för att öka din långsiktiga effektivitet.


Kontaktperson