World RX of China
- it's electric!

Under finalhelgen körs två kompletta deltävlingar, en så kallad "double-header", vilket möjliggör för det Swecon-supportade CE Dealer Team att ta igen mycket poäng i mästerskapet. 

FIA World RX i Hongkong börjar på lördag med säsongens sjätte deltävling, följt av den sjunde och avslutande omgången på söndag. Det fullständiga schemat för helgen finns här: https://bit.ly/47jZW4n

Rallycross-VM sänds på TV4 Sportkanalen (kl. 08.00) och online på SVT Play (kl. 09.00) både lördag och söndag – såväl som på streamingplattformen Rally.tv

Få mer information om CE Dealer Team på www.cedealerteam.com eller läs mer om Swecons satsning på rallycross-VM på www.swecon.se/rallyx



Kalender FIA World Rallycross Championship 2023

* Med förbehåll för homologering av banan.


Volvo CE är officiell leverantör av anläggningsmaskiner och banbyggarpartner till det nya helelektriska rallycross-VM som går under namnet FIA World Rallycross Championship
Swecon är tillsammans med andra ledande återförsäljare av Volvo anläggningsmaskiner partner till CE Dealer Team – en ny utmanare i det nya och helt elektriska världsmästerskapet.

Karta - map över World RX of China - banan i Victoria Harbour i Hongkong

Relaterad information

#WorldRX #ChangeStartsHere

World RX 2023 - kalender World RX of China, Hongkong


Swecons sponsring och samarbeten

 • Rallycross

  Volvo CE och Swecon är partner till det eldrivna rallycross-VM, CE Dealer Team och den svenska deltävlingen som körs i värmländska Höljes. 

  Mer information

 • Rally

  Swecon samarbetar med Rally Sweden under parollen "Rally Towards Zero". Rallyt är en deltävling i FIA World Rally Championship.

  Mer information

 • Banracing

  Swecon är officiell partner till STCC 2024 och supportar med Volvo hjullastare och hjulgrävare för underhåll och bärgning i det eldrivna mästerskapet.

  Mer information

 • Motorbanor

  Swecon är officiell maskinleverantör för flera olika svenska motorbanor och multianläggningar.

  Mer information

 • Enduro

  Swecon är partner till Gotland Grand National - en av världens största endurotävlingar. Tävlingen körs utanför Visby på Gotland.

  Mer information

 • Kulturevenemang

  Swecon samarbetar med flera olika arrangörer som strävar efter hållbara event, bland annat Sweden Rock Festival i Sölvesborg.

  Mer information

 • Eskilstuna United

  Tillsammans samlar vi talang och utvecklar proffs. Eskilstuna United och Swecon i samarbete för jämställdhet och fler kvinnor i anläggningsbranschen.

  Mer information

 • Mässor och events

  Vi för samman våra kunder och anställda för att driva vår bransch framåt. Läs om de event och mässor som Swecon är delaktiga i. 

  Mer information

Kontakt